Over ons

Beste lezer(es),
MarijkieIk wil graag een persoonlijke noot aan deze website toevoegen en mijn enthousiasme voor fysiotape en met name GATAPEX proberen over te brengen.

In 1987 kwam ik van de Rotterdamse Dansacademie en ben toen Jazz-, en Moderne Danslessen gaan geven. Niet veel later kwamen daar verscheidene soorten aerobics lessen bij.

Vele jaren werk ik nu al bij de bekende sportschool KENAMJU die al lange tijd toonaangevend is in de judo wereld.

Naast mijn werk als sportinstructrice ben ik in 1995 uit puur hobbyisme met een opleiding voor voetreflex-, en shiatsu gestart. Door al die jaren heen heb ik al vele blessures meegemaakt, zowel persoonlijk als bij andere dansers/sporters en dus kwam ik al met vele behandelmethoden in aanraking.

In december 2011 liep ik al weken met een schouderblessure en het herstel schoot niet echt op. Totdat mijn eigen Shiatsutherapeut de fysiotape gebruikte en het sinds die dag met sprongen vooruit ging!!!Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ik ben er toen al spelenderwijs zelf wat mee gaan experimenteren. Het ongeloof was groot toen ook bij anderen zo snel verlichting/verbetering optrad!!

Als ik, met mijn toen nog zo weinig kennis van de tape al zulke resultaten had, hoe zou het dan zijn wanneer je er in onderwezen was en er nog veel meer uit zou kunnen halen?!?

Zodoende ben ik me erin gaan verdiepen en stuitte op GATAPEX (lees hieronder meer over GATAPEX ltd). De koploper op de Duitse markt zocht nog iemand voor de distributie in de Benelux en die kans werd mij geboden!

Natuurlijk, er is al fysiotape op de markt en dus is het van belang er uit te springen in zowel prijs als kwaliteit! Dat doen wij dan ook en ik ben ervan overtuigd dat als u eenmaal onze GATAPEX tape heeft geprobeerd, u net zo enthousiast zult worden als wij zijn!!

Veel plezier met het winkelen in onze online shop!!

Marijke Corsten

 

In onze webshop kunt u snel en eenvoudig het grootste assortiment fysiotape bestellen. Gatapex fysio tape / kinesiologie tape is gemaakt van 100% katoen. Onze tape heeft een elasticiteit van 80% (ofwel 180%) en daardoor kunt u alle bewegingen van gewrichten maken zonder hierin belemmerd te worden. Dit is een zeer belangrijke eigenschap bij kinesio taping. Let op deze eigenschap als u fysiotape bestelt (meer details vindt u bij de afzonderlijke producten in de webshop). Wij leveren ook fysio tape / kinesiologie tape gemaakt van Nylon/spandex met specifieke eigenschappen die de spieren niet alleen ondersteunen maar ook meer kracht kunnen geven. Ook leveren wij fysiotape met titanium welke de bloedcirculatie kan stimuleren en daarmee het genezingsproces. Sporttape in diverse lengtes en kwaliteit. Acupunctuurpleisters in raster of ronde vorm (op basis van de Ying-Yang filosofie) in diverse maten. Bandages voor Knie, Pols, Elleboog, Bovenbeen, Enkel, Heup, Schouder of Nek. Ter ondersteuning tijdens sport of na blessure of ter voorkoming van blessures. Eventeel met of zonder hot/cold pack voor de behandeling met kou of warmte. Voor therapie doeleinden het kwaliteitsmerk Body Band. Daarnaast professionele scharen voor het knippen van de tape. In onze webshop kunt u snel een eenvoudig het grootste assortiment kinesio tape / medical tape bestellen.

GATAPEX LTD is gevestigd in Kaltenkirchen Duitsland het bedrijf voldoet aan de strenge medische eisen die in Duitsland gesteld worden aan bedrijven die medische artikelen op de markt brengen. Ondanks dat alle door Gatapex geleverde artikelen zonder recept te koop zijn is het van het grootste belang dat de producten voldoen aan de hoogste eisen. Hiervoor heeft Gatapex een eigen kwaliteits afdeling waar steekproef gewijs oa. fysiotape wordt getest op rekbaarheid, lijmkracht en elasticiteit. Zodat kwaliteit en duurzaamheid worden gegarandeerd.

Gatapex tape is conform CE gem. MDD 93/42/EWG --> 98/97/EG --> 2000/to/EG en mogen daardoor het CE-teken dragen. Een conformiteitsverklaring is opgemaakt en geregistreerd. De productie van de tape voldoet aan de TÜV-certificerings voorwaarden EN ISO 9001:2000 en EN ISO 13485:2003

Verantwoordelijk op basis van de wet Medische producten: Gatapex Medical Ltd. 69 Great Hampton Street BIRMINGHAM B18 6EW Großbritannien geregistreerd in England en Wales Companies House, Cardiff, Nr. 6140413